CTS anlæg

CTS-anlæg (Central Tilstandskontrol og Styring) anvendes til at styre og regulere bygningers varme- og ventilationsanlæg, så de fungerer optimalt med det mindst mulige energiforbrug. 
CTS-anlæg er også et værktøj til løbende fejlfinding ved hjælp af indbyggede eller tilknyttede analysesystemer.
Endelig kan CTS-anlæg anvendes til løbende registrering af ressourceforbruget.

 

Distech Controls funktioner og anvendelse

Distech Controls er et åbent system som ikke begrænser mulighederne for at tilslutte komponenter fra forskellige fabrikanter.
Med Distech er det muligt at følge med i varme og ventilationsanlæggenes løbende status, forbrug og historik der kan bruges til analyser og udersøgelser over brug af energi samt overvågning af alle former for alarmer. Endvidere er det muligt at koble forskellige bygninger på forskellige adresser sammen i en samlet løsning, således at man fra et og samme sted kan overvåge og servicere mange bygninger på en gang. Det giver mulighed for at centralisere bygningsdriften, eller hvis man ønsker det kan denne funktion dermed let outsources til en servicepartner.


Visualisering

Ved hjælp af flot grafik er det muligt at konstruere en brugerflade der gør det nemt og overskueligt at håndtere cts anlægget, ydermere giver det mulighed for total styring og overvågning af bygningerne og alle deres installationer.

ventil
Billedet illustrerer varme og ventilation for pigernes omklædning.


Reference

På Herlufsholm kostskole er en ældre styring af ventilationen og varmen udskiftet med et helt nyt og top moderne system fra Distech Controls.

På herlufsholm kostskole styrer og overvåger vi varme og ventilationssystemet via en web browser. Systemet kan vi tilgå fra alle typer af enheder med en web browser såsom, computer, mobil telefon og ipad.
Med systemet fra Distech er det muligt at oprette et ubegrænset antal brugere som hver især kan få tildelt forskellige rettigheder.